Läsbar post

12715631cf4c078cef3eeeefade1e8b1.png

Läsbar post som väntade på mig efter några dagars jobb i Sigtuna. Åh vad jag ser fram emot morgondagens tågresa nu!


Kommentarer
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Åh, vad underbart det såg ut och lyllos dig som inte har läst allt av Jonas HK än! Hördu, anta gärna utmaningen i min blogg, även om det bär dig emot. Behöver du låna böcker till det, så säg bara till. :)

2009-09-11 @ 09:41:16
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Carina

Jag såg den men hoppar över. Poesi är verkligen inte min grej och du vet det där med så många böcker och så lite tid... Varför då lägga den dyrbara lästiden på något som jag med allra största sannolikhet inte kommer att uppskatta? Det är nog som du och deckarna. Jag kämpar på med novellerna bara för bokcirkelns skull men de är inte heller min grej. Text ska vara längre än så för att jag ska njuta ordentligt. Jag vill hinna lära känna karaktärer och miljöer ordentligt innan jag går vidare till nästa.

2009-09-11 @ 09:50:43
URL: http://bokbiten.blogg.se/
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Jag förstår dig absolut :) jag gillar vissa novellsamlingar (åtta procent av ingenting, ingen hör hemma här mer än du) men föredrar helt klart romaner framför allt annat. Helst bra romaner förstås. Det är något visst med avkopplingen i att vara helt inne i en bok.

2009-09-12 @ 00:10:49
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Carina

Ja, att uppslukas av en bra bok är något av det bästa jag vet. Tyvärr blev lästimmarna på tåget väldigt få eftersom jag åkte baklänges i varmt tåg på vägen ner och baklänges i svalt tåg men bakom illaluktande gubbe på vägen hem... Åksjuka/illamående är ingen bra läskompis.

2009-09-14 @ 13:18:56
URL: http://bokbiten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0