Grattis Frau Müller!

  

Tysk-rumänska författaren Herta Müller får årets Nobelpris i litteratur och därmed 10 miljoner kronor samt en massa publicitet och extraförsäljning. Stort grattis både till henne och till hennes svenska förlag Wahlström & Widstrand vars ägare nog kan köpa extra fina julklappar till familjen i år.


Jag har inte läst någonting av henne (sa jag inte att det skulle bubbla upp ett för mig okänt namn?) men klickade genast hem två pocketar som jag ser fram emot att läsa: Redan när räven var jägare och Hjärtdjur. Vilken ska jag börja med? Finns det några Müllerfans bland mina besökare?


Kommentarer
Postat av: Jessica (ord och inga visor)

Alltså, jag tycker det har stått rätt mkt om henne i bokbloggar det senaste halvåret, men har aldrig läst något. Hade "redan då var räven.." hemma, som det ska bli spännande att läsa så småningom!

2009-10-08 @ 22:09:26
URL: http://www.ordochingavisor.se
Postat av: Helena

Jag har inte läst henne ännu men har hört att novellsamlingen Kungen bugar och dödar ska vara riktigt bra så jag har ställt mig på kö på den. Alltid roligt med nya litterära bekantskaper.

2009-10-10 @ 17:13:03
URL: http://samtidigthoshelena.blogspot.com/
Postat av: b.

Beställde du dem från adlibris?

Jag beställde exakt dem två och fick bekräftelsebrev men naturligtvis fick jag ett mail dagen efter att de inte fanns kvar längre. Fan.

2009-10-11 @ 21:04:07
URL: http://bokuggla.bloggagratis.se
Postat av: Carina (Bokbiten)

Ja, jag var inne på adlibris ca 13.02 och beställde de titlar som fanns i svensk pocket. Jag har fått bekräftelse men ännu inga böcker. Antar att de kommer senare i veckan.Jag hörde att CDON hade böcker kvar långt efter att de hade tagit slut på andra ställen.

2009-10-12 @ 13:53:25
URL: http://bokbiten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0